Tuesday, April 17, 2012

Saturday

På lördagen hade Trotsallts barngrupp föreställning på Happi och dit gick jag såklart. Barnen var jätte duktiga och pjäsen var jättefin! Efteråt gick jag, Ninni och Kati till Vapiano och åt. Det var supergott! Sen hamnade jag hos pappa där vi på kvällen såg på Public Enemies, men jag orkade inte se slut den så jag gick och sova före 11 på kvällen. Det händer sällan!

On Saturday Trotsallt's childrensgroup had a preformance at Happi and of course I went there. The kids were amazing and the play was great! Afterwards me, Ninni and Kati went to eat to Vapiano. It was so good! Then I went to dad's place where we watched Public Enemies, but I was too tired to watch it so I went to sleep before 11 pm. It happens like never!
1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...