Tuesday, April 3, 2012

A pretty day

Det är sällan jag faktiskt orkar ta fram telefonen när jag ser något fint som skulle kunna fotas, men idag lyckades jag faktiskt ta en bild när jag var påväg mot tåget i Alberga. Tyckte att det var så härligt väder efter snöstormen tidigare på dagen. Solen lyste och det kändes som vår.

It is not often that I do have the strength to take out my phone when I see something pretty, but today I did when I was on my way back to the train in Leppävaara. I thought it was such a nice weather after the snowstorm earlier. The sun was shinning and it felt like spring.
Och så måste jag ju ta och lägga upp den på Instagram också. Jag tycker att den också blev ganska fin.

And then I also had to Instagram it. I think it turned out pretty.
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...