Tuesday, April 3, 2012

Pregnant

God morgon allihopa! Tredje April är här! Och jag var gravid i nattens dröm så det var ju lite spännande. Jag antar att mitt aprilskämt hade något att göra med det. För mycket snack om att äta för två.

Snart får jag ta och styra stegen mot Alberga för en sista gång, sen hoppas jag att jag inte behöver göra det igen på en tid. Men man vet ju aldrig.

---

Good morning everyone! April third is here! And I was pregnant in my last nights dream so that was a bit exciting. I guess my aprilfools joke had something to do with it. Too much talk about eating for two. 


Soon I have to get my ass to Leppävaara for one last time, then I hope I wont have to do it for a while. But who knows.

1 comment:

  1. Jag satt precis och kollade igenom ze Wedding photos och så såg jag rubriken Pregnant och behövde kolla xD vafalls?! ASSNYGG bild, btw! <3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...