Monday, April 2, 2012

Natural Blueberry Liquorice part 2 (Buzzador)

Jag tänkte ännu återgå till Panda Natural lakritsen jag fick från Buzzador. Efter att ha smakat själv och låtit andra prova så har jag fått höra riktigt bra om dessa. Själv så kan jag säga att jag nog bra kan äta av dessa och jag tycker att det är jättefint att de är gjorda med äkta bär i dessa fall blåbär och att de passar för veganer och vegetarianer.

Och dessa är ju ett bättre val än choklad alla gånger. Haha.  


I'm gonna say something about the liquorice I got from Buzzador. After tasting them myself and had friends taste them I have heard good things. I myself can say that I can eat this fine and I like that they are made of real berries and that they suit vegans and vegetarians.


And they are always a better choice than chocolate. Haha.

3 comments:

  1. I was so sure I was reading about lipstick... so, the tasting part was quite interesting :D

    ReplyDelete
  2. The headline misleaded me also, pictures though gave a hint that it wasn't about lipstick... :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...