Tuesday, April 10, 2012

A movie evening


På dagen igår åt vi äppelpaj för att fira Lillebrors födelsedag. Det var jätte gott. Med glass och allt. Senare träffade jag Joni i tåget och åkte till Stella & co för att se på lite filmer och hänga. Vi såg tre filmer. Mest gillade jag The Wrestler som jag hämtade. Det var andra gången jag såg den och jag ville gråta lite. För den är så fin. De andra filmerna vi såg var Bunraku och District 9. District 9 hade jag lite svårt att koncentera mig på så den gick lite förbi mig. Men det var en riktigt rolig kväll ändå.

----

Yesterday we started the day by eating applepie to celebrate Littlebrothers birthday. It was really good. With ice-cream and all. Later I met Joni on the train and we went to Stella's & co to watch some movies and hang. We saw three movies. The one I liked the most was The Wrestler which I had with me. It was the second time I see it and I wanted to cry a bit. It is so good. The other movies were Bunraku and District 9. I had a bit of trouble concentrating at District 9 so it went past me a bit. But it was a fun evening nonetheless.

3 comments:

 1. Hoppas att ni lät Tatu fara i tid och sova ändå. Han suckade lite över att Stella och Leo (igen, kan tilläggas...) planerat något hos oss utan att kolla med honom om det passar, för att de råkar vara lediga nästa dag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi (jag, Joni och Petra) var nog borta därifrån kring 11-12. Sen vet jag inte när Ville och Panu åkte hem. Jag hoppas att de åkte och lät Tatu sova.

   Delete
  2. Awh, det var mest Panu jag var orolig över XD Han kan vara så högljudd utan att veta om det!

   Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...