Thursday, April 5, 2012

I think I made the right choice

Gårdagskvällen/natten var en intressant kväll om vi säger så. Jag tänker inte gå in på detaljer hemskt mycket men jag kan berätta att jag träffa härliga människor och fick betala mig sjuk för att komma in. Det skall inte kosta in till Amarillo på en onsdag!

Men jag tror att jag gjorde rätt beslut när jag steg ur bussen och åkte tillbaka till stan. För allt känns så mycket bättre just nu. Jag mår mycket bättre.

Och det är inte helt fel att vakna till världens finaste utsikt. Jag måste medge att jag har saknat utsikten lite. Den fick mig att le.

---
Yesterday evening/night was really an interesting one if we say so. I'm not gonna go in to details that much but I can tell you that I met amazing people and got to pay myself sick to get in to Amarillo, which is insane!

But I do think that I did the right choice by getting of the bus and taking another one back to the city. Because everything feels so much better now. I feel a lot better. 

And it's not at all bad to wake up to the prettiest view. I must admit that I have missed that view a bit. It made me smile. 

Picture taken by R.2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...