Monday, April 23, 2012

The Hunger Games

Idag har det varit en bra dag. Det började med att jag och mamma åkte till Storebror A för att se den nya lägenheten och annars bara prata och dricka te. Sjukt fin lägenhet kan jag säga åt er! Jag tyckte massor om den! Och utsikten från balkongen var verkligen jätte fin! Rs utsikt har kanske nu blivit skuffad ner till andra plats. Jag menar havsutsikt påriktigt!

Efter det gick jag och Lillebror på bio och såg The Hunger Games äntligen. Jag säger inte att det var en dålig film, men boken är definitivt bättre och de har lämnat bort en hel del och ändrat på en del. Sånt stör mig alltid. Men det var en underhållande film i alla fall.

---

Today has been a good day. It started with me and Mom going to Bigbrother A to see the new apartment and just talk and drink tea. It was such a nice apartment I tell you! I loved it! And the view was amazing! R's view might have been pushed down to a second place. I mean oceanview for real! 


After that me and Littlebrother went to the movies and saw The Hunger Games finally. I'm not saying that it's a bad movie, but the book is better and they have left out a lot and changed some. And that always annoys me. But it was a nice movie.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...