Tuesday, April 17, 2012

Friday the 13th

På fredagen jobbade jag. Jag vet jätte smart att välja fredagen den 13e att jobba på, men det gjorde jag och som ni vet så överlevde jag riktigt bra. Jag jobbade dessutom på finska vilket jag gör jätte sällan så det var lite spännande.

Efter jobbet blev jag jätte sugen på Mac and Cheese och blev tvungen att fara via butiken för att få det direkt. På samma gång köpte jag två nyheter som de hade smakprov på. Så otroligt goda!

On friday I worked. I know very smart to choose friday the 13th to work on but I did and I survived as you can see. I even worked in finnish which I don't do very often so it was fun. 


After work I got a huge craving for Mac and Cheese and I had to go to the store to get some. On the same time I bought these two that they were letting people taste. So good!Jag rekommenderar verkligen! Köp verkligen om ni hittar dem!

Sen åkte jag hem och åt och pratade med Mamma. Och sen åkte jag till Inka för att fira Ansas halvårsdag. Lillen börjar bli stor! Jag hade verkligen jätte roligt! Det är alltid roligt att se Inka och hundarna!


I recommend it! If you can find it buy it!


Then I went home and ate and talked to mom. And then I went to Inka to celebrate Trap's 6 month birthday. Little one is getting big! I had a lot of fun! It is always fun to see Inka and the dogs!(Förhandsskriven 17 april 2012 klockan 00:51)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...