Monday, April 16, 2012

A fantastic Wednesdaynight

Efter en alldeles fantastisk onsdagnatt på Amarillo (vi var så många!) hamnade jag övernatt hos Ninni och därifrån åkte jag hem kring 12 på dagen med en stopp till McDonalds för lite mat. Hemma bytte jag kläder för att sedan hamna på Trotsallt möte och efter det satt jag på Tin Tin Tango en stund med Ninni och Stella. Jag och Stella delade på en ostkaka.

Dessutom träffade jag finaste Emma och fick krama och gratta henne och det gjorde mig så glad. Hon bor alldeles för långt borta. Jag ville verkligen inte släppa taget för en sekund, men hon verkade inte ha något emot att jag hängde i henne så det var okej.


After a fantastic Wednesdaynight at Amarillo (we were so many!) I ended up at sleeping at Ninni's place and from there I went home around 12 with one stop to McDonalds for some food. At home I changed clothes and then went to a Trotsallt meeting and after that I sat at Tin Tin Tango with Ninni and Stella. Me and Stella eat a cheesecake.


And I also met the best Emma and got the chance to congratulate and hug her and it made me so happy. She lives far too far away. I really didn't want to let go for a second but she didn't seem to mind at all so it's okay.
en nästan ny jacka / a almost new jacket
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...