Tuesday, April 10, 2012

A cool Tuesday

Idag var jag en sväng till Itis med Satu och det var roligt. Vi var och åt i Mäkkären och shoppade lite. Eller Satu shoppade och jag sprang med henne överallt för jag har inga pengar att lägga ner på något onödigt just nu. Tyvärr.

På mig hade jag min WESC huvtröja som jag älskar. Min mamma är bäst som hämta hem den från båten.

---

Today I went to Itis to hang out with Satu and it was fun. We went to McDonalds to eat and did some shopping. Or Satu did and I ran after her everywhere because I have no money to put on anything right now. Sadly. 


On me I had my WESC hoodie that I love. My mom is so awesome for bringing it home to me from her trip a while ago.- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...