Friday, October 21, 2005

Märklaste :P

Inlägget kopierat från X3M

Gårdagen. Den börja sådär som alla dagar börjar, alltså man stiger upp ur sängen, just denna dag lite för sent så jag fick nästan hoppa upp. Det går ju inte när man är halvt i sömn ännu. Fick snabbt klä på mig och springa (okej jag skall vara ärlig! Jag sprang int!) till köket för att kolla vad jag skulle stoppa ner i min mage idag. Det blev en liten Vitalinea jogurt (tycker inte om det där ordet) som jag snabbt åt upp och så var det off to thö metrostation. Jag kom nog lite försent, men som jag sa igår, så hade jag meddelat min handledare så saken var uppklarad.
Sen när jag kom hem så var jag hungrig, men först av allt kissnödig, så jag tror iaf att jag gick på wc, men jag är faktiskt int hundra procent säker eftersom jag en stund satt här och hade kisibrott igen.
Till min hunger så åt jag en Vitalinea igen.
Där vid halv 5 kom pappa hit och värmde soppa åt oss. Jag åt fort eftersom jag skulle sedan iväg. Lexa och pappa blev och titta på Bond.
NU kommer det jag inte har nämnt ännu. Ingen av er vet vad jag gjorde på kvällen (okej EN vet), men ni skall just få veta.
Jag tog metron och sen spåran som kom sådär perfekt (Vadå perfekt? Jag fick ju vänta 4 min på den!). Jag tog spårvagn nummer 4 som åker till thö lovely Muncca. Jaa-a nu frågar ni er själva att varför skall jag till Muncca. Well thö answer is easy.
JAG träffa VÄRLDENS GULLIGASTE (hmm...såna finns det många av i min värld.)person. Den personen kallar sig här till HIPSU (Jag vet varför. Jag vet varför) Dessutom såg jag även hennes pappa (även kallad Jesus).
Efter det trevliga första ögonblicken på varandra och det obligatoriska fnittret som hör till så bestämde vi oss för att gå ner till stranden. På vägen ner till stranden konstatera vi att Hipsu + Emzi = Katastrof. I detta fall bra katastrof (Ja det finns sånt.). Vi gick nu bara runt och flumma (jag älskar det där ordet) en massa. Fnittra som små galningar. Vi kom på att vi borde slå ihop oss med Metanredaktionen (puss på er.). Stackars de som skulle lyssna på det. Det skulle bli en massa fniss och flumm.
Hipsu visste ibland inte var vi var (muncca:P) spec. då när jag förde henne till min gamla väg (där jag bott då.). Efter thö lilla äventyret där så gick vi mot lågan och lilla parken bakom, med en vanlig gunga och en bebisgunga, som jag fick sätta mig i. Så var det nog en massa skratt igen, ifall jag inte kommer helt fel ihåg. Lilla Hipsu fick kallt så vi började gå mot hennes. Först så gick vi upp för brandstegen på lågan. När vi kom ner så märkte jag att de har byggt en korgbollsplan på gården. Det var en överraskning.
Nå så när vi kom hem till Hipsu så visa hon först mig runt. Väldigt fint. Så fick jag höra hennes låt. DEN VAR SÅÅÅ VACKER! Jag var helt ordlös!
Lite chokoätande och en massa flumm och sånt roligt tills klockan blev så mycket att jag måste fara hem :'(. Hipsu var så gullig och följde mig till busshållplatsen. En massa kramar när bussen var påväg (när jag fick syn på den.). Jag steg på bussen och sen när bussen började åka så sprang Hipsu efter den en bit, sådär som i leffor. Jag måst ha sett jättesmart ut så som jag fnissa i bussen.

En härlig dag.

PUSS på dig, Hipsu, eller borde jag skriva *ÅIDD*?

Edit 14.05:
Dessutom märkte vi (eller hipsu) att jag i några ställen låter som Metanradions redaktion.

Och vi skyllde nog en massa på k_a och puva för allt vårt flummande.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...