Wednesday, October 19, 2005

EKKENSAGOR

 Inlägget kopierat från X3M

Oh, vad rosa det var här. o.O typ "Come on Barbie let's go party"-style. x)
I like it. >8'D
Elka på tråden, för den som inte orkar bry sig. Lyssnar på Bakom mina solglasögon och har existentiell ångest eller vad det nu är. Ätit en dubbelmacka och en minipizza idag och fyra mackor och två-tre drickyoughurt igår. Vill ha anorexia för att jag är dum i huvudet och tror att det är en viktig livserfarenhet (som att skära sig och ha fyllesex och hascha).
Jag skulle ha hämtat skolgrejorna idag. Det skulle jag, men jävelbussen kom ju aldrig. Stod en kvart i kylan och väntade ensam vid HÄV-hållplatsen och bara två Vällingby-bussar.
Nej då, självklart ingen mot Solna Centrum.
Nej nej.
Ångest, för Paula har säkerligen ringt mamma och frågat varför jag inte var i skolan idag och så frågar hon mig om jag varit i skolan idag och så säger jag "ja" och så blir hon besviken och arg och ledsen och skitskitskit.
Blä på allt.
Kanske kan gå och sova och säga att jag haft huvudvärk hela dagen och inte gick alls.
Fan, Ellen, din idiot.
Bläbläblä.
BLÄ.
Mennuskajagjuintevaradeprimeradångestunge, jag ska ju vara glad. :'O
TJOHO, JAG SKRIVER I IZMES DAGBOK! 8'D
Och lyssnar på Pink, vilket är underbart ironiskt när jag skriver dte här mot en alldeles jätterosa bakgrund.
Menmenmen nu måste jag ju försvinna en stund. :'o
JULTRÄFF JULTRÄFF JULTRÄFF + KRAMKALAS!
LOVA YA, DARL! < 3
ALLA TALAR OM DIG, SIGVURD!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...