Monday, October 24, 2005

*

Inlägget koierat från X3M

DUMMA ENTER. 8'o previous inlägg, "AMMAGAAADD! 8'O *fjortisskri" or something like that, blev ytterst misslyckat pga mitt onödiga knapptryckande. Jävla Enter. -.- alltid i vägen.
Well, nu till det jag är här för: JAG SKA TERRA EMZIS DAGBOK, ONCE AGAIN! 8O
Jag heter då ELLEN. *nicka pedagogiskt*
("Hej jag heter Ellen och jag är alkoholist."
"HEJ ELLEN!")
Ni kanske känner igen mig från such inlägg as mitt förra och första. 8] mwihihi, OCH NU GÖR JAG COMEBACK! ("Jag är Sabina, och jag gör comeback.")
Ännu en skolkdag för Elka. -.- blä. Lycka till med att förklara det för madre und Paula. (thanksi'llneedit)
Ätit (o ja, det är enormt viktigt vad jag ätit under dagen) tre mackor med smää-hä-häält ost. Dilicious. Blir fet igen, men fock that, jag är gorgeous ändå. (damn right I'm confident today. or this... hour)
Ska strax försvinna iväg från datorn och göra KURS! JAAAA, JAG ÄR SÅ LYCKLIG, KURS ÄR JU LIKSCHOM ASSÅ BAH MITT FAVVISÄMNE ASSÅ =D!!?
(lägger du inte märke till ironin; pull my finger)
Ladida. Blir nog jättebra. Or not. Jävla fucking kemiska bindningar, WHO GIVES A SHIT ABOUT CHEMISTRY ANYWAY EXCEPT THE GODDAMN TEACHERS AND THE, UM, PEOPLE WHO WORK WITH IT AND... SUCH. Hörm... ja.
MEN NEJ, nu tog Seinfeld säsong fyra slut. o.- damn. Älskar Seinfeld. Ah well, får se om de tidigare säsongerna. EFTER kursen. *ännu mer pedagogiska nickningar*
Aaanyway, skolan? Helvete. Kan inte vara där. Alls. Walked out today again, som sagt; skolkunge. Blä på skiten. Men imorgon har jag i alla fall något att ge till Paula. -.- (kursen, för de som inte fattar det heller)
Vill bränna barnbidrag på Punktshop NU. GAAAH.
Och träffa Emzi. 8'o men det är bara... öhm... eh... how long till julträffen?
the answer here (editation av Emzi)
Mwihihii. 8'] ska ut och köpa julklapp till henne i början av november, när jag får lite cash. Och till Myrorna för att leta billig skit jag inte ens kan ha. x) oh, och så är jag ju skyldig Anna åttio (efter tidigare Myrorna-besök där jag buyade en kort kjol som jag inte kan ha på mig och en härligt röd men för lång T-shirt med det sanna budskapet "flata" på, som jag för övrigt inte kan hitta någonstans. >.< fockers. men ah well, shit happens.) och mamma... eh... en massa. o.- ehehehe. Vadå shopaholic? (A)
LOLOLO. 8O EKOLLON!
Jag ska nog dra nu, lovely people. And remember what the Monty Python-guys said:
No one ever expects the Spanish... i-nånting. x')
Hasta la vista, baby, Elka checking out.
Klart slut.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...