Thursday, February 9, 2012

Yesterdays shopping: Kicks

Igår när jag dödade tid i Östra Centrum gick jag in till Kicks bara för att kolla lite och märkte att de har Seche Vite som jag hört en hel del om. De är många som svär på att det är bästa överlacket någonsin och jag bara måste köpa för att själv testa om det faktiskt är så bra som det sägs. Jag har redan hunnit testa det en gång och inte alls illa.

Sen blev jag tvungen att kasta ett litet öga på de andra nagellacken som finns och jag skulle ha kunnat ta hem en massa av dem, men lyckades ändå hålla fingrarna i styr och kom hem med bara ett annat från Kicks.


Otroligt vackert överlack! Märket är Snowcrystal och färgen heter Sprakling Champagne.


Yesterday when I was killing some time in Itäkeskus I went to Kicks just to check a bit and saw that they have Seche Vite which I have heard so much about. There are so many who claim that it's the best top coat there is and I just had to buy it to try it out myself. I have already tried it once and not bad.


Then I kind of couldn't resist to check out the other nailpolishes and I could have taken home a lot of them but I resisted the urge and came home with only one from Kicks. 


Such a beautiful top coat! It's by Snowcrystal and the color is Sparkling Champagne.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...