Friday, February 24, 2012

Wednesdayparty

Onsdagen var en mycket speciell dag för jag hamnade först som sällskap åt L när hon skulle köpa ny dator. Nu är hon även över på Apple-sidan. Ha. Vi var även och åt på Spaghetteria och det var riktigt gott. Sen var vi även på Chaplin och jag drack ett glas vit vin. Sen styrde jag stegen mot Stellas där jag fick te och blåbärspaj.
 Sen satt vi en stund där och Betty joinade oss. Vi drack Baileys och vin. Tills vi hamnade på Amarillo där alla var! R var där och Satu och Antti och alla! Och jag fick Wilhelm att stanna och köa för att komma in!

Jag överdriver inte ens om jag säger att vi dansa hela natten för jag kom hem först vid 6 på morgonen. Men det var så roligt att få dansa så mycket man ville! Exakt vad jag behövde!

Och jag kände mig faktiskt ganska snygg i mina röda läppar. Tyvärr finns det inga bilder, men det kommer flera gånger. Helt säkert.

---


Last Wednesday was an interesting day because I got to be company while L was buying a new computer. Now she is also an Apple-girl. We even ate at Spaghetteria and it was good. Then we went to Chaplin for a glas of white wine. After that I went to Stellas for some blueberrypie. 

There  we sat for a while and Betty joined us. We drank Baileys and wine. Then we ended up in Amarillo where everyone were! R was there and Satu and Antti and everyone! And I even got Wilhelm to stay in the queue and get it!


And I am not even lying if I say that we danced all night because I got home at 6 in the morning. But it was so much fun to just dance for ages! Exactly what I needed!


And I felt kind of pretty in my red lips. Sadly there are no pictures, but there will be more times. I'm sure of it.

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...