Monday, August 22, 2005

Tuggummiknarkande liten sol.

Inlägget kopierat från X3M

Sitter här och knarkar tuggummi. Alldeles ensam. Mamma gick någonstans och Lexa gick på lägerskola (*hoppar upp och ner av glädje*). Fast ibland är det ju skönt och vara ensam. Som just nu då. Man får sina tankar utredna. Man behöver inte hela tiden oroa sig över om HAN snart skall komma på datorn, eller något sånt. Man får bara ta det helt lugnt. (Kanske få någonting skrivet, men det tror jag inte att kommer hända idag.)

Fast det är tråkigt när nästan allas skola redan har börjat, även i Sverige nu, så det finns ingen och prata med. Damn. *håller tummen för min sockerbit i Sweeeden* Hoppas allt går bra med henne i den nya skolan. *orolig* :S

Min sockerbit är en som jag träffat en gång IRL och annars bara pratat via näte med. Hon är en härlig människa.

Nåjaa det var väl allt. Nu skall jag försöka komma på vad jag skall göra. Någo idéer?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...