Monday, February 6, 2012

Today

Idag kör vi flätor! För det är gulligt och jag känner mig lite gullig idag.



Today we're rocking braids! Since it's cute and I am feeling a bit cute today.

1 comment:

  1. Hejsan! :D

    Visste du att man kan tjäna pengar på sin blogg utan att vara världens storbloggare! :o Min blogg är inte alls stor men efter att jag fick reda på hur man kunde göra för att tjäna pengar så kan man säga att pengarna verkligen "rullar" in nu! Jag vet att det låter för bra för att vara sant, och det trodde jag att det var först men nu är jag riktigt nöjd! :D klicka in här för att se hur jag gjorde! ^_^ http://lillinneas.blogg.se/2012/january/utkast-jan-8-2012-1.html#comment

    Det här är inte reklam eller så, vill bara hjälpa till! ^_^
    Kramisar!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...