Tuesday, August 30, 2005

Swippar och annat skit. Jag är en fånge. Nummer 666.

Inlägget kopierat från X3M

För det första måste jag vakna klockan 7 (!!!) igår. Vilket förstås var ett enda hälvete eftersom lilla jag hade en hemsk huvudvärk HELA natten. Så lilla Emzi steg upp, t.o.m före mammas väckarklocka, och gick för att ta en ibumax, tror jag att den heter *dåligt minne*. Så åt jag förstås lite mat, annars skulle jag aldrig orka hela dagen. Sen klädde jag om mig (inge mer detalijerat. Sori guys. :P). Min killer outfit som ni hörde om. Och sminka mig. HÖT! Säger jag bara. *ego* XD
Efter det så hann jag t.o.m ploppa in lite här. Haha. Sen bar det av till metrostationen, med musik i öronen. Lalalaa. Sara Nunes om ni är intresserade.
Träffade Mia vid Sörnäs station. lalalaa. och gick sedan därifrån till spåran. Vi tog inte den första eftersom den blev propp full av en massa elever så vi vänta på nästa. Dåliga erfarenheter av fulla spårår. *gillar int alls* Vi kom på att spåran kommer med tio minuters mellanrum. Väldigt bra och veta i framtiden.
Så när vi steg av spåran så träffa vi första bekanta. En klasskompis.
Kändes konstigt och gå igenom de konstiga snurrande dörren. Hela skolan känns lite som ett fängelse. Lärarna har ett eget ställe dit ingen elev kan slippa in. Och man slipper ingenstans utan en Swip. Man får inte ens mat utan en sådan! Vi kommer få den idag först. Så vi fick mat utan den igår.
Skolan är int mera någo personlig. Kala väggar! Lampor i golvet. Datorer i ena korridoren (jag klagar int, utom att de inte är igång ännu).
En massa nya lärare. *känner mig osäker* Vi kommer även och få en ny klassföreståndare! *ännu mer osäker* Voi viddu! Hur skall jag klara mig nu???
Men jag överlevde första dagen utan större katastrofer. Såg ett par bekanta. Prata lite med en av dem.
(såg inte diZi ännu, var gömmer du daj?)
Efter skolan träffa jag en bekant/kompis. En kort träff eftersom jag sluta senare än vad jag trodde att jag skulle. Sluta kvart före 4 (!!!) På första dagen! Vad håller lärarna på med riktigt? Döda oss på första dagen?
Sen på kvällen titta jag på Charmed och efter det kom det Big Brother. och sen Medium. Så därför var jag inte inne någo igår. Någo litet men annars så. Jag led! Höll på och dö! :S:S:S

Idag börjar jag först halv ett och slutar 4. Skööönt! :D

Lalalaa.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...