Friday, August 19, 2005

Praktiken med gamla människor e inget för mig.

Inlägget kopierat från X3M

Vitsi det var roligt igår. :) Helt super asså! Fast man fick nog lite ont i benen och händerna av allt stående och klappande. Men annars så var det bara en massa kul och vi stod väldigt nära scenen och allt. haha.

Nu är jag ganska säker på att jag verkligen int vill att skolan skall börja. Jag vill inte gå på f***ing praktiken. Jag klarar int av och se gamla "döende" människor i någon säng i sjukhuset. Sorry jag pallar inte det! Alla säger ju att inte är det så farligt och byta blöja på dem och tvätta dem. Just jo. Säkert!

Så drar det off till pappa idag då. *suck* Vill int alls. Ingen dator eller någo. Får väl ta en stor hög böcker med mig.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...