Thursday, October 13, 2005

Ödet vill inte att jag skall gå på Hemservice

Inlägget kopierat från X3M

Ödet vill inte att jag skall gå på IA. Det sätter käppar i hjulet för mig hela tiden. Jag försökte då ringa dit idag, där vid 12 tiden. Det singlerar upptaget. Jag stänger av och försöker på nytt efter en stund. Samma sak igen. Jag märker ett papper i mappen och ser att det nummer jag försöker ringa till står där. FOLKHÄLSANSKANSLI! kanslitid: 9-11!!! Jag fick inte tag på dem så jag måste ringa imorron. "Hej. Jag skall komma på praktik till er på måndag."

Jag som var så duktig och vågade ringa dit! Jag som är antitelefonist och rädd för och prata med människor! Och så kan jag inte ens få tag på dem! *grr*

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...