Tuesday, July 19, 2005

Kompis- och nyckelproblem ála Solen

Inlägget kopierat från X3M

Denhär dagen har varit långt från perfekt. Fast nåjoo ingen dag i mitt liv är perfekt, eller har int vari...nej vena nu, nu ljuger jag visst. Jag glömmer ju Aspirant-fredagen! Herregud det var härlig dag!

Men idag så har det icke vari lika kiva.

En kompis tror att jag icke vill vara kompis med henne längre. Vilket förstås inte alls stämmer! Jag tror att jag fått henne och förstå det nu....vi får väl se hur det utvecklas from here.

Sen var jag idag och vattna blommor hos Ängeln. De är på resa så. Sku oxå ta posten in ur postlådan, vilket inte var det lättaste med bara två händer. Men som tur kom en trevlig kvinna och höll upp så att jag fick ut posten.
Vattnandet gick riktigt bra tills jag sen skulle till bakgården för att kolla rosorna (som mådde helt bra), där fick jag problem med dörren. Jag skulle öppna den med nyckeln och sedan stänga den med nyckeln. Jag tänkte inte få fast den, så jag stod där i kanske fem minuter och försökte komma på sättet. Jag fick nog i lås den, men fick inte nyckeln ur dörren. Men tislut fick jag det (som tur).

Perfect day. (NOT)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...