Friday, October 14, 2005

Jag har träffat apan i buren (hon är nog ingen apa).

 Inlägget kopierat från X3M

Jag mår helt jävlabra just nu!

En massa trevliga saker har hänt idag (nå okej int en MASSA), men även en del deppande grejer.

På min läseordning stod det att vi skulle börja åtta, men som tur gick jag först till nio (tack vare en kompis). Men ändå var vi inte många på hussan.

Lövbiff med potatisgratäng
Ostkaka med jordgubbs"mössö"

Jag laga ostkaka med två andra. Det var kiva. och smaka oxå helt okej. Lövbiffen var lite seg, men gick och äta (har visst redan en gång gått igenom detta:P)

Minnestillställningen för eleven som dött var fin. Det var konstigt och se alla människorna alldeles tysta i en hel minut! Sånt ser man int varje dag.

Så när vi ätit och städat, diskat. Så ringde jag till räddande ängeln, men hon måste ännu ha en liten träff med en annan före hon kunde rädda mig, så jag bestämde mig för att ta mig själv i nacken och gå in i Arcadahuset och gå och hälsa på apan i buren (Förlåt mig iSoLa. Jag kunde inte motstå.). Eftersom vi kommit överens om att jag skulle titta in nån tid och när jag nu hade över en timme tid så...:) Jag är verkligen jätteglad över att jag gjorde det. Det var helt superkiva! Vi prata om allt mellan himmel och jord (mellan Prakticum och Arcada :P) Inga pinsamma tysta minuter. :)

Nu har jag varit till Folkhälsan och fått veta allt jag behöver veta om IA. Jag är duktig (nää det är räddande ängeln som är duktig).

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...