Wednesday, August 24, 2005

JAG FÅR!!!!! :D:D:D:D:D

Inlägget kopierat från X3M

Jag får! Jag får! Jag får! Jag får! OMG Jag dör! Jag får!

Nu e ni alla säkert stora frågetecken, men jag skall förklara allt.

Nu är det så att jag får åka till en f-träff. Det är en träff som ordnas i Sverige av ett par ungdomar som är medlemmar i en klubb på hoggy (hogwarts.nu) som heter Vi Proffsiga Författare På Hoggy, VPFPH för kort. Den ordnas vid jul och jag får ÅKA! Iallafall kanske ifall det går och ordna, så sa mamma. Men jag vill inte tänka på det där kanske där. Min hjärna uppfattar int det ordet alls.

Jag måste bara spara en massa pengar själv. *sätta bort alla pengar, så att jag inte slösar dem*

JAG FÅR TRÄFFA MIN SOCKERBIT (och en massa andra människor)!!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...