Monday, February 13, 2012

The healthy couple

 Inlägget kopierat från X3M

 Jag verkar ha en hosta som aldrig ger sig. Förra natten låg både jag och R och hostade i kapp. Friskaste paret är vi verkligen. Det var verkligen inte lätt att få sömn kan jag berätta åt er! Men vi lyckades somna tillslut.

Dessutom lyckades jag få jobb tills imorgon och det är ju ganska så bra. Kanske jag snart kan börja planera hemifrånflytt....eller sen inte.

Och inte nog med det så kommer R till mig imorgon och kollar att jag får städat. Han kommer att få världens chock när han ser det här rummet. Det finns en chans att jag blir singel...

I seem to have a cough that never ends. Last night both me and R coughed. What a healthy couple we are. It was really not easy to fall asleep I can tell you! Both we did somehow fall asleep at some point.

And I managed to get work for tomorrow so that's awesome. Maybe I can soon start planning on moving away from home...well maybe not.

And more, R is tomorrow coming here to watch that I get my room cleaned. He's in for a big chock when he sees this room. There is a chance that I will be single after it...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...