Tuesday, August 2, 2005

Goth. Sveariket och kläder :D

Inlägget kopierat från X3M

Nåjaa.

Och Nej jag har inte ännu kommit över min goth period. Undrar nog lite hur det skall gå och fixa. En massa kläder måste köpas och jag måste bli bra på sminkning. Vilket jag inte alls är. Believe me. Problematiskt.

Jes snart är det iväg till Sveariket. YÄY! Får träffa min kära kusin. Måst komma ihåg och ta med kamera. :) Vau. Det är though bara en kryssning så. Sen skall jag och Lexa(90) åka ensamma tillbaka med pappa medan mamma blir dit och hjälper min mormorstvilling och flytta. Konstigt och åka bara med pappa. hmm.

Nu frågar jag er. Hudan klädstil skulle ni kalla er klädstil?
Själv kan jag inte komma på ett svar åt det. Har en väldigt speciell klädstil. haha.

Cool Beans.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...