Wednesday, February 1, 2012

First evening of the month

Det känns lite trögt att blogga just nu, vilket är lite synd, men idag skall jag spendera månadens första kväll på Svenska Talande Klubben där Melissa Horn och Emelie uppträder! Så det skall bli sjukt kul även om jag inte kan vänta tills morgondagen då jag får se R igen efter nästan en vecka ifrån varandra. Senast såg jag honom på lördag morgonen när jag lämnade honom sovandes i sin säng. Jag kommer att kräva världens längsta kram (det är bra att han läser den här bloggen...).

It feels a bit meh to blog right now, which is kind of sad but today I will spend the months first evening at Svenska Talande Klubben where Melissa Horn ans Emelie are preforming! It's gonna be so much fun even if I can't wait until tomorrow when I get to see R again after almost a week apart. Last time I saw him was on saturday morning when I left him in bed sleeping. I am going to demand the worlds longest hug (it is good that he reads this blog...).

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...