Wednesday, February 29, 2012

Bangs away

Sidobena för att min pannlugg börjar bli så lång att den bara sticker i ögonen helatiden så det här var lättaste sättet att rädda situationen. Och jag tycker om det. Borde nog annars också gå till frissan och få håret fixat lite igen, men jag har inte riktigt råd. Och jag vet inte alls vad jag borde göra, typ färg och så...Ifall ni har idéer så får ni gärna dela med er!

---

My bangs are getting long so I needed to get them away from my eyes for now. I knid of like it. I should go to the hairdressers to get my hair cut and colored at some point but I can't really afford it right now. And I have no idea what I should do, like what color and so on so...If you have any ideas I would like to hear them!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...