Tuesday, February 21, 2012

And random Kallio

Igår skulle jag vara duktig och städa mitt golv, men det blev ingenting och kring 10 på kvällen gav jag upp helt och hållet och hittade mig själv en timme senare i Kallio med Inka på en drink istället. För att vi båda behövde en eller två....eller fler. Vi satt på Kallionhovi och hade sjukt roligt! Det är bra att ha vänner som går med på att komma med trots sen tid.

Det finns en chans att jag nu kommer att få ett blåmärke på rumpan för att jag tog och föll på vägen från Kallionhovi. Men så kan det gå ibland.

Men nu skall jag ta och söka mig till L&Ns place och hänga. Ha en bra tisdag!

---


Yesterday I was suppost to clean my room, but that didn't go too well and at 10ish I gave up and ended up in Kallio with Inka. We both needed a drink or two. We sat at Kallionhovi and had a blast! It is so great to have friends who do come with you even if it is in the middle of the night. 


There is a slight chance that I have a bruise on my butt because I fell on the way from Kallionhovi. Ah well, it happens.

But now I shall go to L&Ns place and hang. Have a nice Tuesday!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...