Tuesday, July 5, 2005

When your ego becomes so big, that you can't see it anymore.

Inlägget kopierat från X3M

Jag undrar lite över en sak. Hur blir man så otroligt ego när man får en kamera i händerna?? Själv har jag nu plötsligt förvandlas till en stor självkär människa, fast jag för det mesta bara älskar en massa andra, kompisar, familj. Men nu när jag får en kamera i handen så kan jag inte sluta fota mig själv, och jag blir verkligen inte bra på någo bilder...eller nu ljuger jag väl lite, några bra bilder har nog blivi tagna. :)

Fan hur skall denna datorberoende personen klara sig utan dator i en vecka??? Mih. Skall liksom till Sweden på söndag och kommer vara där en vecka(!!) Hur skall jag klara av en vecka utan er? Mih. :(

SNUVA! Jag är nu en väldigt snuvig sol. Kom int nära mig! Det kan smitta. *vill krama*

Korta naglar igen. *snyft*

YES! Får sköta min lilla ängel på torsdagen. :)

Nåjaa detta blir 3 db för idag. Hmm. (E jag beroende eller??)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...