Monday, May 2, 2005

Utevessor och Björnar

Inlägget kopierat från X3M

Haha nu e lille jag tillbaka igen efter ett långt veckoslut på lande.

Det var nog rätt roligt om man inte räknar med de femtielva gånger jag måste snyta mig...hih...

Man måste använda utevessan för att pumpen var inte instalerad. Den Wc:n var hemtrevligare när det var bläckmörkt. Vi gick mitt i natten alla tre (före vi skulle gå och sova) Stackars Chobb som var aldeles mörkrädd klängde i mig när Mia satt på Wc:n. Och sen när vi var påväg in i huset så sa Mia att det fanns björnar i skogen o lille Chobb blev livrädd och sprang in i huset. Jag o Mia bara skratta!

Det var roligt men nog e jag glad o vara tillbaka och kunna sitta vid min kära låda(dator) igen.

Puzz puzz

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...