Tuesday, June 7, 2005

Tisdagens känsliga text...TACK

 Inlägget kopierat från X3M

Jag kan tydligen int alls hålla någo jag bestämmer mig för. Igår sa jag åt mig själv att jag inte skulle vara inne såhär sent för att undvika skriverier (läs en db lite ner) som det. Men nu sitter jag visst inne och kan int sluta tänka på 4D:n som jag just såg. Tycker så synd om honom. Vem fan e jag och börja klaga över mina små problem när de finns en massa människor med myky allvarligare problem?

Fan vad jag är självisk. Känner mig helt hemsk.

Måst tacka diZi och Ment för att ni kommentera mitt inlägg. Jag är väldigt tacksam över era ord. Tack! Ni båda betyder en massa för mig. Jag har inte känt er någo länge, men ni e härliga personer båda två.

Snart är denna dag över och imorron e det en ny solig (hoppas) dag. Nya äventyr (yeah right) och sånt roligt. Nå nya db kommer helt säkert. You can count on that!

Puss o kram!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...