Tuesday, June 7, 2005

Mina tankar igår...väldigt sent...närmare tolv...

Inlägget kopierat från X3M
Väldigt tråkig dag. Haha. Gick ju bara och förstörde allt. Vad kan man åt sina dumma idéer ibland? Tänker man alls överhuvudtaget med den lilla hjärna man har? Nej! Inte jag. Okej, int för att jag har en hel hjärna uppe i min skalle men ändå, nog skulle jag väl kunna använda den lilla delen jag har. Men. Nej. Hur e det möjligt? Hur e det möjligt att en enda person kan få mig o sluta tänka med hjärnbiten? Okej, han e ju otroligt härlig, rolig och söt. Plus hans leende....Nej fan. Jag fick inte göra detta åt mej själv. Jag bara får mitt hjärta och brista om jag fortsätter såhär. Han har flickvän. Måst börja dunka de in i mitt huvud varenda en sekund. Men vänta nu vilken liten idiot kom på att jo hon går gärna med honom och spela minigolf nån dag? Jaa, vad de nu sen int jag. Plus att det var jag som kom upp med den idéen. Påriktigt. Jag måst sluta pina mig själv såhär. Jag måst glömma honom. eller iallafall börja tänka honom som bara en kompis.

Kommer detta vara mitt liv från och med nu? Att alltid måsta påminna mig själv om dehär? Alltid vara försiktig?

Måst sluta vara inne såhär sent. För att undvika sånahär....

*pram o kuss*

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...