Saturday, June 4, 2005

Emzi goes down with a big splash....no I'm just kidding...

 Inlägget kopierat från X3M

Hui Hui. Det är lördag och jag vaknar kl. 6 för att man skall till Lexa90:s vårfest. Som var väldigt tråkig. Bara en massa prat o sånt tråkigt.

Där var som hedersgäst studenter från 1955, de kom dit med limosin. Jag vill oxå åka sån. Måst gifta mig rikt så får jag åka me en sån. :P En vit fin limo. Coolt! :D Det var svårt och höra vad de sa när det inte fanns nån mikrofon dit fram. *suck* Men sen de två sista fick en mikrofon dit så man hörde lite bättre.

Sen nåla jag ut mig totallt framför Lexas klasskompisar. Höll på och bråka me min kusin (som går på samma klass som Lexa) och han bara sa åt dem att se nu hon e precis som vi (Lexa o han) sagt. De har berättat en massa om mig tydligen. Över hälften säkert överdrivet. *suck*

Nå, nu e de över. som tur. Sitter här helt ensam. Lexa e hos pappa, så jag kan sitta här helt ifred. :D:D:D Hoppas ni int tröttnar på mig.

Ett litet filmtips: Igby goes down. Jätte bra film.
Huvudroller: Kieran Culkin, Claire Danes, Jeff Goldblum, Amanda Peet, Ryan Phillippe, Bill Pullman och Susan Sarandon

Puss o kram på er alla.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...