Saturday, July 2, 2005

den 2.7. en dag som 17 årig

Inlägget kopierat från X3M

nåjaa nu har man då vari 17 i en dag. nöjd. tjaa.

nu måst man då betala 1.70 € i bussen med matkakortti. voi skit. varför såå myki? satan. En hel euro mer! *sur* "Mamma måst få ladda mer pengar på mitt kooort!Har bara 1.55 kvar."

Muncca! Igår! Va och tsiiga vem som bor i vår gamla lägenhet. tss. Gu vad massor av minnen kom fram när man gick där. spec. kom min kompis på en massa. Då regna det int ännu, men sen när vi kom ti lågstadie och satt under ett tak så börja de sen regna. Ibland väldigt häftigt. Min ena kompis (den med minnena) sprang till butiken(mitt i regnet), men ville först int hitta portgången (eller vad man kallar det) så hon tänkte int slippa ut. Jag och min andra kompis skratta och efter en stund tog vi fram en massa gott (som hon tagi me hemifrån).
Sen när butikskompisen kom tillbaka fråga hon att varför sa vi int att vi hade gott med oss. Jag skratta och svara "du fråga int" (precis vad jag sa åt min kompis att jag skulle säga) haha. :P

Jävla kul. :)

Solen kom nog fram ibland. :) *yäy*

Har svårt och skriva med mina naglar (lös). Ni med msn kan få se. :)

Födelsedagen:
en sur kompis
en härlig present (av kompis)
en massa gratulationer
ett kort till fel adress (pappas)
härliga naglar
två kramar

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...