Friday, December 30, 2011

Torsdagen

På torsdagen åkte jag en sväng till Itis och följde Zan och blev där för att köpa underkläder. Kom hem med tre stycken. Jag var absolut supernöjd med mitt köp och lyckades dessutom komma hem utan ett enda nagellack. Duktiga jag.

Jag tog en snabb dusch och lackade om naglarna mina och städade klädskåpet fören jag tog och styrde stegen mot Munksnäs för att träffa R. En stund ösregnade det och jag blev lite ledsen, men som tur kunde jag stå under en busshållplats.

Vi åkte hem till honom och han lagade mat och tvingade mig att äta. Haha, nejdå. Sen började vi gå igenom hans grejer och kasta sånt han inte längre vill ha så att hans flyttlass blir mindre. Det gjorde vi långt in i natten.

Och jag kom inte hem fören idag.
1 comment:

  1. Gott nytt år!

    Kika gärna in på min blogg, och kanske lämna en kommentar? Du får såklart en tillbaka då. :)
    http://linneaflystam.blogg.se

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...