Tuesday, December 27, 2011

Tisdagen

Idag var jag en sväng in till stan för att hänga med Joni och Ninni. Jag hamnade i stan lite förtidigt vilket gav mig tid att gå runt och kolla på saker, vilket alltid slutar i att jag köper någonting. Denna gång köpte jag ingen bok, fast det var nog nära.

Det jag kom hem med var...
Buffy säsong 2 och ett litet häfte (för 2,50)

 och fyra nagellack. 

För jag kan nuförtiden inte gå in utan att komma ut med åtminstone ett nagellack.

När jag såg Isadoras Black Galaxy visste jag att jag måste köpa den. Emelie bloggade om den för inte så längesen och jag har inte kunna sluta tänka på den! Den är bara så otroligt fin! Bättre bilder hittar ni på Emelies blogg.

Joni, jag och Ninni satt på Kitty's och snackade skit i några timmar. Det var jätte roligt. Sjukt bra typer är de!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...