Saturday, December 31, 2011

Glitternaglar och röda läppar

Det nya året tar jag emot med glitternaglar och röda läppar. Inte alls så illa. Först blir det en film med R och sen tar jag troligen och vänder blicken och fötterna mot Gängets lägenhet där festen hålls i år. Troligen tar vi och åker till stan och Domkyrkan vid 12 och sen kanske tillbaka till lägenheten. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända, men jag tror nog att det blir jätte roligt ändå.

Gott Nytt År allihopa!
2 comments:

  1. Gott nytt år på dig Emma!
    Jag måste erkänna en sak - jag har inte hunnit följa med din blogg så aktivt på senaste, och det SKÄMS jag för! Skall definitivt bli en ändring på det!
    btw, den där luggen passar dig perfekt! :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...