Saturday, July 31, 2004

BB(Big Brother) slut...*snyft*

Inlägget kopierat från X3M

Nå de e såå att jag igår såg på BB (Big Brother) Okej! Jag har sett på de förut men inte lika mycket..sådär med ett halft öga medan jag sitter här o skriver/surfar någonstans..men först igår fattade jag hur BRA program de verkligen är! OCH sen måst de vara slut! :'( Precis min tur!
Påriktigt de e helt superkul program! Jag satt där o asgarva!! Jag fattar int hur människor kan bete sig så galet när de vet om att alla kommer få se de o att de kommer på TV..
De bara dricker sig fulla o festar när de får..svär hur mycket som helst..men de e jättekul o se på när de är helt galna och gör massor av galna saker...jag tror inte att de skulle vara lika kul och se på de om de bara skulle sitta och inte göra nånting galet..

Har ni nångång sett på de? Tycker ni att rätt person vann?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...