Sunday, September 25, 2011

Vad gör jag sämre?

Fick en kommentar i det här inlägget av någon som kallar sig Micke. Såhär lät den kommentaren:

"Ja vet int vaffö ja läsef dina bloggar fast jag inte känner dig egentligen, de ha bara blivi en rutin. Förr va ja inne på bloggen dagligen, men nu blir de kanske 1-2 gåger per vecka...då kvaliten på innehållet ändrat då bloggen flytta hit från ratata"

Vad var bättre när jag bloggade på ratata? Jag vill mycket gärna veta! Jag har bloggat jättelänge och jag har bytt blogg ofta och jag tror att bloggen alltid ändrar lite när man byter. Så det är inte samma längre. Det är en annan blogg, men jag är fortfarande samma person. Det är fortfarande jag som skriver. Men om jag börjat blogga sämre så vill jag gärna veta om det. Och vad jag gör annorlunda nu...
Berätta åt mig!

3 comments:

 1. Intressant fråga. Det som ju genast slår i ögonen är att det är så mycket _mer_ på den här sidan. Mer sidobalkar, mer under inläggen (reactions, labels), och på så sätt kanske lite råddigare. Ratata var ju mer avskalad, så att säga. Skrivandet vet jag däremot inte om har ändrats. Man skriver ju så olika beroende på i hurudan livssituation man är, och den ändras hela tiden.

  ReplyDelete
 2. Måste nog säga att jag inte märkt någon förändring i ditt bloggade! Och jag kikar in här varje dag :)

  ReplyDelete
 3. Hmm, ja tycker att du på sistone har börja skriva mera kortta typ twitter inlägg och så finns de en massa inlägg som mer eller mindre bara länkar till nån annans blogg...vet inte om de sämre eller inte. Annorlunda e de gämfört med ratata bloggen...

  Tex:
  "Oj!
  Titta titta! Ser ni ett bekant ansikte?"

  "Glöm
  Vi kan nog lugnt glömma lugna hemmakvällen. Skall träffa folk snart. På en måndag!"

  kanske de bara för att du skriver många inlägg med äppel telefonen

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...