Thursday, September 1, 2011

Never Say Never - Justin Beiber

Jag såg Never Say Never igår, ni vet, den om Justin Bieber. Jag har hört en hel del bra om den och tänkte att det kan ju vara helt roligt att se den. Trots allt.

Jag kan verkligen inte säga att jag varit ett stort fan av JB. Om man skall vara riktigt ärlig så har jag inte alls tyckt om honom. Den enda låten jag egentligen hört och sett är Baby. Och det jag tänkte när jag såg den var någonting i stil med "Herregud vilken irriterande liten barnrumpa som tror sig vara något.".

Nu ser jag på JB på ett helt annat sätt efter att ha sett lite mer och fått höra lite mer. Han är verkligen inte en liten barnrumpa som tror för mycket, utan han har talang påriktigt.

Jag börjar förstå Bieber Fever!
Allvarligt så tycker jag att ni alla borde se den!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...