Monday, September 12, 2011

Lite random och lite film

Jag har glömt hur man bara skriver ett blogginlägg. Jag har börjat tänka på det för mycket. Det gjorde jag inte förr. Jag kunde öppna och bara börja skriva om det som fanns i mina tankar just den sekunden. Det känns tråkigt att jag slutat skriva långa berättelser om min dag. Inte för att mitt liv nu är så intressant och för det mesta så jobbar jag bara och kommer hem. Det händer inte så mycket speciellt som skulle vara intressant att läsa om.

Fast nu kan jag ju berätta att jag för en stund sen tittade filmen Precious och grät en skvätt. Se den filmen om ni kan! För den är verkligen värd att se! Om ni är känsliga och gråter ofta till filmer så skall ni ha en bunt näsdukar brevid er!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...