Friday, September 16, 2011

Jag på bild

Nu lånar jag några bilder från andra bloggar, men det är okej eftersom jag kommer att länka till dem båda om en riktigt liten stund.

Fager Dam tog ett kort på mig när jag satt och beundrade alla fina smyckena på bordet. Orsaken var egentligen den att jag konstaterade att jag glömt ta med mig min egna kamera. Och som bloggare så skall man alltid ha bild på sig själv från alla event man går på. Visst? Så hon var snäll och hjälpte mig med det. Tack! Jag är så fint osminkad och modemedveten! Haha!

Här har vi mig och Fager Dam. Bilden (som är lånad från Evelinas blogg) är tagen av Wiktor som agerade fotograf på eventet. Märks det att vi är tvingade till att posera? För det är vi! Nejdå, jag tycker mycket om den här bilden (Mina vampyrtänder syns! Yay!) . Och halsbandet som Fager Dam har på sig köpte hon under kvällen och det kommer såklart från WE STYLE.


Det var allt jag hade att komma med just nu. Njut av fredagskvällen allihopa! Det skall jag göra! Jag skall gå och se på wrestling-dokumentär med Lillebror.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...