Friday, September 16, 2011

Den nästan döda bloggen

Känner nån av er till den här bloggen som jag också har? Den är faktiskt inte död, fast det verkat så de senaste månaderna. Nu har jag faktiskt tagit tag i den igen och försöker få tummen ur och börja skriva igen. Det har påriktigt varit ganska torrt på sistone.

Så nu ber jag er att gå hit och ge mig några ord att kunna välja ifrån och baka in i en text, som ni sedan kommer att få läsa. Det betyder jättemycket för mig om ni skulle ta er den lilla stunden och göra det. Det skulle hjälpa mig jätte mycket! Tack!

1 comment:

 1. Hej och vilken otroligt härlig blogg du har!
  Hur mår du?

  Var jättegärna med i min veckans blogg:
  http://puffiie.blogg.se/2011/september/veckans-blogg-vinnarna-ny-omgang-2.html#comment

  KRAM ♥

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...