Wednesday, August 31, 2011

Onsdag

Jag gjorde ungefär samma sminkning som igår. Kommer troligen att göra den tills jag tröttnar på den helt och hållet och sen först hitta en ny.

Snart skall jag springa på jobb igen. Efter jobbet skall jag träffa Ia som jag inte sett på jättelänge, så det skall bli riktigt roligt! Vi skall ta en kaffe på Coffeehouse. För min del blir det ju inte kaffe, men you know what I mean.

1 comment:

  1. Och bra ser det ut! Nån gång kan du ju dra till med riktigt redigt radikalt färgad ögonskugga också :) you know me,hih, im all about color! Min eyeliner är nån riktigt billig som är såndär med filtpensel. Tuscheyeliner är jäkla bra o lätt o använda o! Jag har gett mig fan på att lära mig kajal bättre nu jag. Roligt att leka med make up!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...