Monday, August 29, 2011

In with something new, out with something old...

Jag måste lära mig att ge bort kläder och t.o.m kasta. För jag har en hel del som jag inte använder och de tar bara plats i skåpet. Så vad tror ni om jag börjar smått och startar en sådan liten grej som går ut på att varje gång jag köper något nytt måste jag ta bort något gammalt? Tror ni att det skulle kunna fungera?

Det kommer inte att vara lätt, men vad är lätt här i livet egentligen?

Och som Julz en gång sa: Man kan inte spara allt.

En söt t-skjorta från Gina Tricot. Den skulle gärna få bo i mitt klädskåp!

2 comments:

  1. Låter som en jättebra idé! Fast vet inte om jag själv skulle klara av att leva upp till den.. Det gör ont att slänga saker som man "kan behöva NÅN gång"

    ReplyDelete
  2. Jag har exakt samma problem! Men ibland måste man gå vidare och lämna saker bakom sig. För att växa och bli något nytt.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...