Wednesday, July 20, 2011

Shopping!

Jag shoppade lite idag. Jag var först med mamma och förde tillbaka en luftmadrass och köpte en annan, plus en elektrisk pump åt den. Sen gick jag till Östra Centrum för att köpa nagellack (eftersom jag har 2 stycken...) och kom hem med en del annat också. 


Ringarna: Gina Tricot
Nagellacken: Anttila och Seppälä
Ansiktsmasken och Vaniljparfymen: The Body Shop

1 comment:

  1. Hej! Fin blogg du har. :) Tänkte fråga om du vill göra mig en pytteliten tjänst genom att gilla min bild här: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2053971241361&set=o.119864081372236&type=1&theater. (Du måste gilla sidan också) Vore supersnällt om du ville hjälpa mig vinna denna tävling. :) Om du vill får du även en länkning inför mina 200 unika besökare om dagen när tävlingen är slut, lämna isf en kommentar i min blogg att du har röstat. :) Tack på förhand och förlåt om du inte gillar sånt här! Kram Anja.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...