Friday, July 1, 2011

BLOGGBYTE OCH FÖDELSEDAG

Inlägget kopierat från emzie.ratata.fi 

4 minuter och sen är jag 23. Det känns helt otroligt konstigt. Jag tror inte att jag riktigt förstått det ännu. Det har inte sjunkit in ännu. Precis som jag inte riktigt ännu fattat att jag verkligen skall till Sverige på lördagen.

Allt kommer för snabbt på. Jag hinner inte med i svängarna.

Men nu går vi vidare. Och till den stora hemligheten jag haft.

Jag kommer att sluta blogga här och fortsätta blogga HÄR. Adressen kommer att bli emmelemzi.com så fort jag lyckas fixa det. Jag kom på det alldeles för sent och hann tyvärr inte få den upp tills nu. Men den kommer upp inom snar framtid ändå.

KLOCKAN ÄR TOLV! OCH JAG ÄR 23! och Nicke blev den första gratuleraren på FB!Jag vill göra det väldigt klart för er alla att jag tycker fortfarande väldigt mycket om Ratata och jag stöder absolut allt de gör! Fantastisk sida och härliga personer bakom! Och min skrivblogg finns fortfarande här på ratata. Så jag försvinner inte helt och hållet.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...