Thursday, June 30, 2011

Första

Klockan är nu 11:35 vilket betyder att om 25 minuter kommer den här bloggen att komma fram till alla er och världen. Egentligen vet jag inte alls vad jag borde säga just nu men det känns som att den här bloggen nog behöver ett första inlägg, trots att den kommer att sitta ganska så tom under de två veckor jag är i Sverige (jag köpte just flygbiljetten tillbaka så nu vet jag att jag är tillbaka den 15.7.).

Och det är inte allt som händer imorgon. Jag blir ett år äldre. Mamma har köpt sacherkakor som vi skall äta tidigt på morgonen före jag far iväg till jobbet. Stackars mamma som måste stiga upp så tidigt! Men det är en tradition som vi har i den här familjen och det skall göras!

Nej, jag kommer definitivt inte skriva ett inlägg där jag presenterar mig själv för er nya. Ifall det finns något ni vill veta så får ni gärna fråga så svara jag mera än gärna (kanske inte på riktigt alla frågor men...)!

Vi hörs senare!


OBS! Bloggadressen som nu finns kommer att bytas ut inom en snar framtid till den som står på headern och på bilden. Nu vet ni det.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...