Saturday, June 18, 2011

En mycket hektisk dag

kopierat från Emzie

Jag har haft så mycket stuff att jag inte hunnit blogga alls. Men jag tänkte att jag ändå skulle ta och skriva ett litet inlägg såhär mitt i natten. Jag kanske inte orkar/hinner skriva något före jag skall iväg till Ingå. Jag tar troligen inte datorn med ooch man vet aldrig hur bra det går att blogga med telefonen på lande. Jag har haft en helt jätterolig kväll och dag. Träffat en massa kivoga typer och varit på Beefen för första gången ever! Vessan var nog inte det snyggaste jag sett men annars helt nice ställe. Och så var jag en sväng på filmkväll med Gänget. Märk stora G:t! Haha! Det var kiva att se dem igen. Som alltid. Men nu skall jag sova så att jag orkar packa o duscha på morgonen. Vi höres!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...