Tuesday, May 3, 2011

Buzz: Pepsodent White Now (part 1)

 kopierat från Emzie

Någon av er kanske minns paketet jag nämnde för X antal dagar sen. Jag sa att jag skulle berätta vad som fanns i paketet jag var efter men sen gjorde jag aldrig det. Förlåt. I paketet fanns en massa tandkräm och en tandborste.

Nu undrar ni säkert varför jag får en massa tandkräm skickat hem åt mig per post. Orsaken är enkel, Buzzador. Jag är medlem på hemsidan och får ibland testa på olika produkter och berätta vad jag tyckt. Den här gången är det frågan om tandkräm. Pepsodent White Now för att vara exakt.

Jag har nu testat tandkrämen en gång och det första jag reagera på var färgen. Färgen är BLÅ. Och den är inte ljusblå utan BLÅ. Tandkrämen smakar även riktigt gott.

Det som tandkrämen lovar att göra är att ge dig vitare tänder direkt. Jag är skeptisk och det skall bli intressant att se om det stämmer. Här får ni ännu en fin bild på mina tänder från morgonen (då jag använt tandkrämen 2 gånger) så att vi kan jämnföra.Jag har lite tandkrämer att ge bort så ni får gärna hojta om ni vill ha en att testa. Ni måste nog träffa mig för att få den, så det är bäst om ni bor i Helsingfors. :)

Jag återkommer om några dagar så ser vi om det hänt något. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...